Pyhäkoulu & Junnuraamis:

Lapset (3-6 -vuotiaat) ovat tervetulleita pyhäkouluun ja junnut (7-12 -vuotiaat) junnuraamikseen, joita pidetään aina Iltamessujen ja Koti-iltojen yhteydessä.

Pyhäkoulu ja Junnuraamis pitävät sisällään mm. raamattuopetuksen, laulua, rukousta ja monenlaista hauskaa toimintaa.

 

Donkkis Big Night:

Etelä-Saimaan Kansanlähetys järjestää yhdessä paikallisseurakuntien kanssa Donkkis Big Night-iltoja. Tällä hetkellä näitä iltoja järjestetään viidellä paikkakunnalla. Nämä paikkakunnat ovat: Lappeenranta, Imatra, Luumäki, Ruokolahti ja Simpele.

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.
2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit.
3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu!

 

Donkkis-kerho:

Alakouluikäisten Donkkis-kerhot järjestetään yhteistyössä paikallisten
Ev.lut. seurakuntien kanssa!

  • Simpele: Tiistaisin klo 14.30-16 kerhotila Simpukassa, Roihankatu 1. Kerho sisältää eväshetken, hartauden sekä yhdessätekemistä. Kerholainen saa kotiin täytettäväksi kerholaisen oman henkilötietolomakkeen, joka palautetaan ohjaajalle. Kerhon sisäinen tiedotus tapahtuu oman WhatsApp-ryhmän kautta.

 

Aikuinen, mikäli olet itse kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena ja pitämään joko pyhäkoulua, Donkkis-kerhoa tai palvelemaan vapaaehtoisena Donkkis Big Night-illoissa, niin ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen, eli Iida Halmeeseen.

Kysy lisää

Halme Iida

Etelä-Saimaan piirin juniorityöntekijä

iida.halme@sekl.fi

+358 45 120 1058

Share This