Pyhäkoulu & Junnuraamis:

Lapset (3-6 -vuotiaat) ovat tervetulleita pyhäkouluun ja junnut (7-12 -vuotiaat) junnuraamikseen, joita pidetään aina Iltamessujen ja Koti-iltojen yhteydessä.

Pyhäkoulu ja Junnuraamis pitävät sisällään mm. raamattuopetuksen, laulua, rukousta ja monenlaista hauskaa toimintaa.

 

Donkkis Big Night:

Etelä-Saimaan Kansanlähetys järjestää yhdessä paikallisseurakuntien kanssa Donkkis Big Night-iltoja. Tällä hetkellä näitä iltoja järjestetään seitsemällä paikkakunnalla. Nämä paikkakunnat ovat: Lappeenranta, Imatra, Savitaipale, Luumäki, Parikkala, Ruokolahti ja Simpele.

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.
2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit.
3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu!

 

Donkkis-kerho:

Alakouluikäisten Donkkis-kerhot järjestetään yhteistyössä paikallisten
Ev.lut. seurakuntien kanssa!

  • Ruokolahti: Alakouluikäisten oma kerho Arkkiparkki/Donkkis-kerho Kompassissa Toritie 6 56100 Ruokolahti. Torstaisin klo 15-16.30. Ensimmäisellä kerralla saat ilmoittautumislomakkeen. Kerholla on oma WhatsApp-ryhmä.
  • Simpele: Simpeleen koulun kuvisluokassa tiistaisin klo 14.30-16. 19.1.-18.5. Ensimmäisellä kerralla saat ilmoittautumislomakkeen. Kerholla on oma WhatsApp-ryhmä.
  • Parikkala: Pikkupietarissa, Pietarinkuja 2, torstaisin klo 15-16.30. 11.2. alkaen joka toinen viikko.

 

Aikuinen, mikäli olet itse kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena ja pitämään joko pyhäkoulua, Donkkis-kerhoa tai palvelemaan vapaaehtoisena Donkkis Big Night-illoissa, niin ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen, eli Iida Halmeeseen

Share This