Toimi

Kansanlähetysnäyssä kunkin paikkakunnan uskovat ovat ensisijaisessa vastuussa oman kotipaikkakuntansa evankelioimisesta ja muustakin sen hengellisestä toiminnasta. Rukoile ja kysy Jeesukselta, missä sinä voit palvella omilla lahjoillasi. Piirimme toiminnassa keskiössä ovat erilaiset pienryhmät ja missionaaliset yhteisöt. Evankelioimisen ja pienryhmien tueksi järjestämme myös tilaisuuksia.

Jos et vielä ole mukana pienryhmässä, ota yhteyttä kotimaantyöntekijöihimme ja autamme sinua perustamaan uuden pienryhmän tai löytämään sinulle sopivan olemassa olevan ryhmän! 😊

Etelä-Saimaan evlut. Kansanlähetys ry noudattaa kaikessa toiminnassaan avoimuutta. Lapsen turvallisuutta lisäävien toimintatapojen tarkoituksena on varmistaa ja edistää lasten turvallisuutta seurassamme. Toimintatapojemme avulla huolehdimme alaikäisten koskemattomuudesta ja ehkäisemme turvallisuutta vaarantavia tapahtumia ja tekoja.
Voit tutustua ohjeisiimme työntekijöille ja vapaaehtoisille täällä: Vastuullinen yhdistystoiminta

Evankeliointi

Me haluamme kertoa jokaiselle maailman parhaan uutisen: sinä olet rakastettu. Jumala rakastaa sinua ehdoitta ja me haluamme auttaa sinua tuntemaan Hänen rakkautensa, apunsa ja anteeksiantamuksensa.
Lue lisää

Pienryhmät

Pienryhmät ovat elintärkeitä elämälle Jeesuksen seuraajana, sillä seurakunnan elämä ja opetuslapsena kasvaminen tapahtuu isolta osalta niissä. Siksi elävää sykkivät ja ulospäinsuuntautuneet pienryhmät ovat maailman evankelioimisen eli lähetyskäskyn täyttämisen avain.
Lue lisää
Share This